OM OSS

Vi ble etablert i 1953 og har en lang historie bak oss. Satsingsområdet vårt er barne- og ungdomsidrett. I dag er det i hovedsak jenter vi har i klubben, men vi vil gjerne høre fra dere som har gutter som ønsker å spille håndball. Trivsel, bevegelse og samhold er verdiene som klubben drives etter. I tillegg respekt for forskjellige religioner og kulturer.

Spillerne våre kommer fra et stort område. Alle er velkommen i IL Drammen. Vi har mange mange spillere som kommer fra skolekretsene Danvik, Brandenga, Fjell og Marienlyst. Men også noen fra andre deler av byen. Alle er velkommen hos oss. Vi samler spillere, på tvers av bydeler og på tvert av kulturer. Hos oss er alle like mye verdt. Alle blir behandlet med respekt. Til gjengjeld venter vi det samme tilbake. Derfor er lagene våre preget av godt samhold – både på og utenfor banen.

Ønsker du at barnet ditt skal starte i BUL, venter vi at du også stiller opp. Vi er en foreldredrevet klubb så du må være med dugnader. Vi byr også på gode muligheter til å delta i styrearbeid.

Har du lyst til å være med å spille håndball – ta direkte kontakt med oppmann eller trener for det aktuelle laget.

Har du lyst til å dømme håndball for Drammen Bul – ta kontakt med sportslig leder eller styreleder.

Innmelding av ny spiller
INNMELDING AV NY SPILLER